Mobil Uygulama ile Tahsilat Yapmanın Faydaları

Mobil Uygulama ile Tahsilat Yapmanın Faydaları

İster kurumsal ister bireysel tahsilatlarınızı günümüz teknolojisine entegre ederek hazırlanmış olan “Tahsildar” sistemiyle temin edebileceğinizi belirtmiştik.

İnternet erişiminin olduğu her yerden alacaklarınızı tahsil etmeniz mümkün. Bunun için üstelik sadece bir bilgisayara ya da laptopa da gerek yok.

Günümüzde neredeyse herkesin akıllı telefon kullandığı bir gerçek. Bu gerçek, beraberinde hayatlarımıza belirli başlı kolaylıklar da getiriyor. Bu noktada ceplerimizde taşıdığımız telefonları ortaya çıkartmanın tam da zamanı.  

İster müşterinizin yanında kredi kartını mobil uygulama aracılığıyla ekrana okutarak tahsilatınızı gerçekleştirin; isterseniz müşteriniz ödeme yapmak istediği tarihte tahsildar uygulamasını cep telefonunda kullansın ve ödeme işlemini gerçekleştirsin. Böylece ofisinizde  uzun sürelerde bekleyerek ya da kapı kapı dolaşarak alacaklarınızı tahsil etme zorunluluğuna veda edebilir, mobil uygulamanın konforundan dilediğinizce faydalanabilirsiniz.

Tahsildar mobil uygulamayı kullanmanız durumunda;

  • Telefonunuza devamlı olarak tarayıcından giriş sağlayarak ödeme yapmaya çalışmak yerine, uygulamayı telefonunuza indirerek hızlıca tahsilatınızı tamamlayabilirsiniz.
  • Uygulamayı cep telefonuna indirenlere özel olarak  sms ve e-mail dışında panelden bildirim (push navigation ) gönderebilirsiniz.
  • Mobil uygulama sayesinde kart bilgilerinizi sisteme tanıtabilir, tekrar tekrar kart bilgisi girmenize gerek kalmadan tahsilat işlemini tamamlayabilirsiniz.
Eklenme Tarihi: - Güncellenme Tarihi: